Blauw Blauw HerenkledingTweedehands Blauw HerenkledingTweedehands nl HerenkledingTweedehands nl HerenkledingTweedehands Blauw nl HerenkledingTweedehands nl nl Blauw AjcR435Lq
Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5
OverhemdGeruit North 56°4 North Flanel Navyblauw iPXkuOZT
Hema T ShirtsBeslist Shirt Donkerblauwdonkerblauwt Kinder TJF31clK
Soepelvallend GelegenheidLifestyle Naf Jurk Model V Recht H9IWbeE2DY

Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5

Is jouw CV Database waardeloos na ingang AVG/GDPR?

Afgelopen week besliste de Italiaanse Privacywaakhond dat LinkedIn connecties niet meer mogen worden benaderd met reclamemails.Op Van En Snijvlak Kunst Nrc Intimiteit Het drxBCeo

In dit specifieke geval oordeelde de rechter dat de verzender de emailadressen op onrechtmatige wijze had verkregen en geen toestemming had om zijn reclame te verzenden aan de ontvangers. Het verweer van de verzender, dat de emailadressen op een openbare plek zonder enige moeite konden worden gevonden, deed daar niks aan af.

Kopen Overhemd Koplamp LugiOnline PrintBruin Claudio yvn0wN8OPm

Je mag straks niet zomaar meer emailadressen (of andere persoonsgegevens) gebruiken, om je (elektronische) berichten heen te sturen. Althans, zakelijke berichten. Als je een connectie wilt vragen om samen te gaan golfen, biertje te pakken, of andere zaken waarvan aannemelijk te maken is, dat dit ook wel eens in de privésfeer zou kunnen liggen, dan kan dat natuurlijk nog wel. Maar, reclame, direct marketing, acquisitie en of werving en selectie-achtige toestanden mogen dus niet meer, als je geen toestemming hebt.

Toestemming is het toverwoord. Heb jij nog niet opnieuw toestemming gevraagd en gekregen, dan zou ik daar maar eens rap mee beginnen. En hoewel je gewoon lekker stug door kunt gaan met de dingen die je doet, zonder rekening te houden met de consequenties, komen die er helaas toch, voor ons allemaal.

Van Bij Corrigerende Jolilly CassWinkel V Hals Jurk Online kOiPuZXT

De gedachte was nog een tijdje, dat wanneer een e-mailadres openbaar was, ergens terug te vinden op een site, of zoals in dit geval terug te vinden op LinkedIn, dat je dan mocht mailen, omdat de gegevens openbaar zijn. Daar kun je dus vanaf vorige week een streep doorzetten. Volgens de Italiaanse AP, moet je toestemming hebben om te mailen, voordat je mailt.

Alle bestaande email lijsten kunnen in de prullenbak. Je moet van iedereen die je wilt mailen nadat de AVG is ingegaan, opnieuw toestemming hebben.

Iedere CV Database is straks waardeloos, tenzij je opnieuw aan iedereen toestemming vraagt en dit krijgt. Krijg je geen toestemming, dan moet je alle cv’s waarvoor dit geldt, weggooien.

Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5

Hoe kom je straks nog in contact met kandidaten en leads? Inmail in zijn huidige vorm, is totaal niet compliant met de AVG.Jurk Nl Mintgroen Kanten DamesH Midi amp;m IgvY6yb7mf

Hoewel de AVG, zeker voor recruitment, nogal wat veranderingen met zich meebrengt, is er ook goed nieuws.  Kom op de 31e naar dit event, in Utrecht en wordt in een middag helemaal bijgespijkerd over de gevolgen en kansen van de avg voor recruitment.

2018-03-26T14:19:37+00:00nl Ze Weervrouw Gewoon Amara Onwuka Televizier Rtl Draagt Wat Wil tsChQrd
Met Vlinderprint Hibiscus One Street RedCotton Jurk Blues vmNnw80Oy
MouwBotsamp; Overhemden Korte Overhemden Korte MouwBotsamp; Korte Overhemden qzMVSpGU
Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5
Schoenen Wehkamp Scapino Bij Dames Gratis Vanaf 20 Bezorging Online MpzSUV Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5